Bu Blogda Ara

27 Nisan 2010 Salı

Kına gecesinde ne giyicem ?

istediğim gibi bir elbise bulamadım, sanırım siyah bir üst, pudra tonlarında cici bir etek ve siyah açık ayakkabı kombinini tercih edicem. Nasıl sizce, ne dersiniz ?

soft, sweet, modern.

6 Nisan 2010 Salı

Iyilesme Sureci

Ben bu aralar iyilesiyorum. Kendime bunu uygun gordum, kotu goturdugum seyler vardi onlari toparlamaliyim artik diye karar verdim, kendime resti cektim :)
* Yapmak istedigim seylerin, duzene koymak istediklerimin, beni mutlu edecegine inandigim seylerin bir listesini yaptim :) -ama cok uzun tutmadim, gercekten gerceklestireceklerimi dahil ettim-

* Her seyi duzelticem diye paldir kuldur dalmiyorum her seye, yavas yavas ilerliyorum. Hatta okulda bir dersimi de birakiyorum, seneye biraktim kafam rahat rahat alirim tekrar ohh:)

* Kendime vakit ayiriyorum, cok guzel bir seymis bu, ozlemisim, ve insanin bos bos oturmasiyla o bos vaktini kendine ayirmasi cok farkli seylermis onun ayrimina iyice vardim.


* Arkadaslarim, canim arkadaslarim, iyi ki varlar.. <3>

* 2 haftadir guzel yapamadigim rejimime de devam, can sikmadan, moral bozmadan, 2 gundur guzel guzel yuruyus yapiyorum, 2 litre su iciyorum. Bu hafta bu acidan da guzel olacak :)




Kisacasi boyle, bu guzel gunesli havalarda, ruhumun pencerelerini acayim biraz dedim ki iceri gunes girsin iyicee :) Icim isinsin.. Boyle civil civil sesler, sicak havalarin hissini yasayayim guzelce :)

Hepinize gunesli gunler arkadaslar :))