Bu Blogda Ara

6 Nisan 2010 Salı

Iyilesme Sureci

Ben bu aralar iyilesiyorum. Kendime bunu uygun gordum, kotu goturdugum seyler vardi onlari toparlamaliyim artik diye karar verdim, kendime resti cektim :)
* Yapmak istedigim seylerin, duzene koymak istediklerimin, beni mutlu edecegine inandigim seylerin bir listesini yaptim :) -ama cok uzun tutmadim, gercekten gerceklestireceklerimi dahil ettim-

* Her seyi duzelticem diye paldir kuldur dalmiyorum her seye, yavas yavas ilerliyorum. Hatta okulda bir dersimi de birakiyorum, seneye biraktim kafam rahat rahat alirim tekrar ohh:)

* Kendime vakit ayiriyorum, cok guzel bir seymis bu, ozlemisim, ve insanin bos bos oturmasiyla o bos vaktini kendine ayirmasi cok farkli seylermis onun ayrimina iyice vardim.


* Arkadaslarim, canim arkadaslarim, iyi ki varlar.. <3>

* 2 haftadir guzel yapamadigim rejimime de devam, can sikmadan, moral bozmadan, 2 gundur guzel guzel yuruyus yapiyorum, 2 litre su iciyorum. Bu hafta bu acidan da guzel olacak :)




Kisacasi boyle, bu guzel gunesli havalarda, ruhumun pencerelerini acayim biraz dedim ki iceri gunes girsin iyicee :) Icim isinsin.. Boyle civil civil sesler, sicak havalarin hissini yasayayim guzelce :)

Hepinize gunesli gunler arkadaslar :))

3 yorum:

deniz dedi ki...

Betül, çok gençsin. Hayatına vakıf olman çok güzel. Zamanı doya doya yaşamak lazım. Sonra arkada sadece keşkeler kalıyor.

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

betülcüm harika yöntem tam dediğimiz zamanda istediğimiz hedefe kesinlikle ulaşacağımızdan eminim :))

sevgiler.

Duygu Fedakar dedi ki...

bende hep böyle yaparım ne zaman işler karışsa alırım elime not defterimi yazarım insanı rahatlatıyor