Bu Blogda Ara

2 Ağustos 2011 Salı

Dolaptaki Kombinlenemeyen Etek

Daha once diger bir etekten bahsetmistim, onu kumasi nedeniyle gunluk kombinlerde kullanmakta zorlaniyordum bunu ise renklerinden dolayi.

Etegin markasi Koton, marka kendi sitesinde urunu boyle kombinlemis, fena degil aslinda ama tam da icime sinmedi, zaten tipatip aynisi gidip giyecek halim de yok :)
siz begendiniz mi ?

9 yorum:

Kalbişeker dedi ki...

Aynı etekten bendede var..Bende henüz kombinlemedim ama krem rekli bluz ve etekteki tonlarla bir başörtü..altın renklerinden aksesuarla tamamlanabilir..

Beetle dedi ki...

evet dedikleriniz guzel olur ama farkettim ki bugune kadar daha cok pantolon tercih ettigimden olsa gerek benim dolabimda etekle giymeye uygun kisa ustler yok.. Bir kac parca bir sey almam lazim etekler icin :)

Kalbişeker dedi ki...

Dün alışveriş merkezinde bütün mağazaları gezdim hiç bir markada uzun kollu bluz bulamadım..Eylül gibi sonbahar koleksiyonları gelince anca bulabilirsiniz..Çok üzgünüm ama öyle..

Beetle dedi ki...

o da dogru.. belki outletlerde eski sezonlardan da bakilabilir. nasip artik :) ins bir sekilde giycem ben bu etegi :))

Sıla Yılmaz dedi ki...

Çok güzel bir etekmiş bence :)

Syhn dedi ki...

kot ceketlerle güzel kullanılır. rengi giyilmeyecek gibi değil. giy gitsin bi daha mı gelecez dunyaya :))

Adsız dedi ki...

Bu etek çok şirin canım... Bende bulabilirsem almak isterim. Krem rengi bir bluz yada gömlekle hiçte fena durmaz. ŞEYDA...

Mine Ertuğrul dedi ki...

Bu eteği etrafta görüyorum ve beğenmiştim. Ama senin de dediğin gibi kombin pek güzel değil. Yalnız eldeki çantanın rengi çok yakışmış. acaba turkuazla kombinlesen de hepten çılgın bir kıyafet mi olsa :D

Beetle dedi ki...

Etegin rengi Bille bana fazla cirt geliyor MIne o yuzden o kadar acilmayayim :)