Bu Blogda Ara

21 Aralık 2009 Pazartesi

kisa kisa..

merhabalar arkidisler:) -havuc yiyen bugs bunny edasindayim bugun niyeyse:)-

1- bugun Ezel yokmus, su siralar tv de bi tek onu izliyorudum, neden yok ki bu aksam :(

2- madem o yok ben bana iyi gelecek bir seyler yapmaliyim, biraz yeni kitabim OLASILIKSIZ a basliyim bi tane de canavar anahtarlik yapmak istiyorum onu da baska bi arkadasima hediye edicem:) (ilk yaptigim burda)

3- butik hesionka dan clutch -gotik temalisi- kaptim sanirim bi tane heheh:) kendime degil gerci arkadasima ama olsun kendime almis gibi sevindim:))

4- SERGUN yilbasi cekilisi kervanina katilmis:) e ben de bu cekilise katilirim:) cunku urunleri hem orjinal, hem de cok seker :) yuzuklerinde gozum vardi ztn, kirmizi baslikli kiz, hello kity ve matruska gibi bir cok degisik ve guzel figurler kullaniyor. bunlardan hem yuzuk hem bros hem de bardak altliklari yapiyor benim favorilerim yuzukler. Sergun' un bi farkliligi da bunlari ahsaptan kendisi kil testereyle keserek yapmasi. Super iste kisacasi :)

5- Bugun benden uzak olan birinin dogumgunu :(, ama bu blog gittikce kisisellesmeye basladi ya bunu pek istemiyorum, asil amacim gordugum guzellikleri, denedigim yenilikleri, urettigim-uretmeye calistigim seyleri sizlerle paylasmak.

6- o yuzden silkinip kendime gelmeliyim, yeni deneyecgim heyecanlanacagim seylerin listesini yapayim, bu blog da bana, ruh halime iyi gelebilsin boylece:)

7- betul gider :)

5 yorum:

leyya dedi ki...

ister misin aynı okulda olalım:))

Beetle dedi ki...

ne guzel olur, isterim tabiki :)
bogazici mi :) )?

Stil Direktoru dedi ki...

Ay sorma ya seni okurken dedim kızım Edi bir liste yap diye ama karman çorman oldum ay bana da bir Katia lazım Fridevs çakması olim arkamı toplasın ahah :)

Beetle dedi ki...

:D :D ne guzel olur dimi oyle bi katia miz olsa oh ne ala :)

edacim sana karsi mahcubum cok ya kac gundur aklimda yazayim diyorum unnutuyorum hep, tshirt u cok begendim biliyor msn, cok tesekkurler her sey icin. opuyorum seni. kusuruma bakma<3

leyya dedi ki...

ehuehuee sonunu ben kaptımmm vala:))numunelik ayırdık onu dediler filan falan dediler ama baaane baane verin onu bana diye zorla aldım:)))