Bu Blogda Ara

16 Mart 2010 Salı

Sahilde uzuun bir yuruyus




Bugun okula gittim ama moralim bozuktu, icimde boyle sikinti, afakanlar basiyor beni.. Derse giremedim, canim arkadasim Nihan imdadima yetisti, butun gun gezdik.

ilk duragimiz Bebek. Starbucks in guzelim deniz kenarindaki masalarinda oturup kahvelerimizi ictik. E deniz, ucan martilar, hafif gunes hafif ruzgar guzel bir hava, muhabbet, beyaz cikolatali mocha.. dert mi kalir insanda :)



Sonra basladik yurumeye. Millet denizi seyrediyor biz yalilara, evlere baka baka gidiyoruz. Denize baksak ta ilgi alanimiz teknelere kaldi. 2 ser 3 er begeniyoruz :)

Sutis 'de bir mola ve oglen yemegi.. Kasarli kofte. mmm :)

Yuruyerek Sabanci Muzesine geldik, Nam-i Deger Ask sergisi devam ediyordu biz de dedik girelim hem biraz isiniriz :) Ben daha once o muzeye gitmemistim gercekten de cok guzel. Hem sergi cok guzel, hem kosk , hem de tum alan yesilligiyle manzarasiyla mukemmel. Saatlerce fotograf cekindik :) Cok da eglendikk :)

Sergide Osmanli doneminden Venedik ve Istanbul eserleri sergileniyor. Kilimler, tablolar, paralar, resimler, kitaplar, haritalar.. Ne ararsaniz var. Biz en cok boydan boya duvarlari kaplayan kilim desenli halilara hayran olduk.. Bir de manzaraya.. ISTANBUL gibisi yok gercekten..

Ordan cikinca da yurumeye devam.. Emirgani gecip, istinye dereici, Yenikoy derken Tarabya'ya da gelmek uzereydik sanirim..

son olarak Guzel bir kahvede kopuklu Turk kahvelerimizi de icip gunu noktalandirdik..

Istanbul'u cok seviyorum ya..

ayricaa, bir de cekilis duyurumuz var. Burdan yolu takip ederek cekilise katilabilir, verilecek 3 kaset cantadan birine sahip olursunuz belki de:)


6 yorum:

naki dedi ki...

aa sen kapalymıssın bılmıyordum : )

deniz dedi ki...

betül resmini görmek çok güzel, ayrıca üniversite böyle bişey zaten sürekli giidilmez ve bende senin gibi hep kaçamaklar yapıp İstanbulun güzelliklerine dalardım. çok güzel günlermiş onlar .keyfini çıkar.

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

betüllllll,

kendini ele vermişsin tatlım :)

beyaz çikolatalı mocha bombası ve üstüne kaşarlı köfte mi?

kaşarlı köfte yerinde gibide şu mocha için şuna bir göz at derim :)

http://kelebekdiyeti.blogspot.com/2009/03/kahveleri-inceleyelim.html

sevgiler.

Beetle dedi ki...

ozgecim bu hafta zaten kilo veremeyebilirim sanki, gerci hafta sonuna daha var ama bilmiyorum :)

linkine baktim.. kalorisi fenaymis ya, yagi desen ayri, kolesterol ayri:)

@deniz: tesekkur ederim canim :)

Chilek dedi ki...

Bebek Starbucks o kadar önemli bir yerdir ki benim için..Orada başlamış ve bitmiş koca bir masal:)

Stil Direktoru dedi ki...

Oh yaramış belli nasıl deniz kokusu özledim bilsen