Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2010 Pazar

Kostekli saatten kolye.

Kostekli saatleri cok severimm

ama kolye olarak:))

bir cok magazada da gormustum, aklimda da vardi bu fikir. Ben ne yaptim gidip Mudo dan fln almadim. sadece 5 liraya bu isi hallettim :))

nasil mi. bir gun Eminonu nde tramvaya binmek icin alt gecitten gecerken 5 liraya satilan kostekli saatleri gordum, hemen aldim kendi zincirimsi parcasini cikarip uzun bir zincir taktim. Bu kadaar:)

Istenirse saatlerle uyumlu kucuk bir iki boncuk veya simdi bir cok kolyede oldugu gibi degisik kurdela veya kumas, dantel tarzi parcalardan fiyonk da eklenebilir ama ben sade tercih ettim, daha guzel bence. Ne dersiniz, nasil sizce ??




8 yorum:

Fashionlicious Girl dedi ki...

çok hoş olmuş bence:)

Beril Öke Gülen dedi ki...

ben de yıllar önce Atlas Pasajı'ndan almıştım bir tane köstekli saat ama bu Eminönü'nde satılanlardan çok daha kibar duruyor,deseni de farklı..

O zaman kolye olarak takıyordum, kimseler de takmıyordu :) şimdi çok yaygınlaştı..

Beetle dedi ki...

eminonundekiler tabi cok basit, adiler, daha guzelleri bulunursa onlarla yapmak daha guzel.

Zeynep'in Evi dedi ki...

canımm iyi ki geldin ben de yorumunla sayfana döndüm..blogspottan ayrıldıktan sonra sayfamdaki kimseyi bulamadım hep yavaş yvaş böyle bulabiliyorum:) ziyaretin için teşekkürler, senin yeniden görmek çok güzel:)

hayalci dedi ki...

Bende Eminönünden alıp yapmıştım bi tane,uzun sürede kullandım,en iyisi bulup tekrar takıyim ben onu :)

tugba dedi ki...

eda hani stil direktörü onun eski sitesinde 2006 yılıydı sanırım o yapmıştı bunu hatta kanal türk evine çekime gelmişti o zaman bende yaptım çok güzel fikir. Onunkisi altın rengiydi uzun zinciri vardı ondan yap çok güzel oluyor.

Beetle dedi ki...

altin rengi ben cok sevmiyorum gerci ama kiyafete gore o da sk olabilir:) gerci altin rengi kostekli saat bulmak daha zor olur galiba hem de:
)

Unknown dedi ki...

bende istiyoruuummmmmmmm cok güzel olmus !!!!!