Bu Blogda Ara

13 Ekim 2009 Salı

Stil Direktorunden Guzel Yazi ve DERS..

sevgili stildirektorunun sayfasini severek takip ediyorum.
onunla ve bloguyla yeni tanismis olsam da cogu zaman neseli, gulumseyen enerji dolu bir insandi ve bu hali cok hosuma gidiyordu.
insana hayatta boyle pozitif enerji veren kisiler, arkadaslar hatta bloglar lazim.

bugun bloguna girdigimde daha farkli bir havayla karsilandim. eger siz de once bu yazisini okursaniz ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz..

olum hayatta hep var olan, yasamla icice olan bir sey. insana uzulmekten baska bir de ders cikarmak kaliyor ki iste bu herkesin basaramadigi bir sey..

bence herkes stildirektorunun bu yazisini okumali ya. herkes sorgulamali hayatini nasil gecirdigini, etrafindakilere nasil davrandiklarini, farkinda olarak veya olmayarak neleri ihmal ettigini..

Edacim iznin olursa senden bir alinti da yapmak istiyorum.. bence yazinin ozeti buydu. benim de kendimi sorgulamami saglayan 3 cumle buydu galiba..

"En son anneannemi ne zaman Moda sahilinde çay içmeye götürdüm?
Ne zaman seradan çiçek aldım, ne zaman ferah bir zamanda keyifle yemek yaptım?
Ne zaman ayaklarımı uzatarak yaşama şükrettim...."

siz okuyunca ne dusunur ne yaparsiniz bilmiyorum ama ben hemen hasta olan dedecigimin yanina gidiyorum... ders calisacaktim guya o yuzden cikmamistim yanina, pc nin basina oturdum, bloglar vs derken stildirektorunu okudum, bunu yazdim ve hemen gidiyorum..

hoscakalin..

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

B'üm ağlayarak okudum yazını, göz pınarlarımda yaş kalmasa da aynen budur demek istediğim :(

İzin ne demek, birimiz birimizin yaşamına ışık tuttuysak el ele verip yaşlılarımızı, ailelerimizi ertelemeden onlara doyabildiysek budur olay.

Hadi git kalp pc başından, dedeciğinin pamuk ellerini öp emi :( Ellerini saçlarına koy lütfen, emin ol çok geç olmadan o koca yaşlı adam şu an minik bir bebek, ve o bebeği geç olmadan mutlu et emi gülüm :...(

Allah bizlere hayırlı yazılar, güzel evlatlar, huzur dolu yaşlanmalar nasip eğlesin.

Sana da o güzel gönlüne de binlerce kez teşekkürler B'ciğim :(

Allah'ım o güzel kalbini korusun, dedemize şifalar versin.

Sevgiler canım benim

Adsız dedi ki...

Asil ben tesekkur ederim canim.. yurekten. Hatirlattiklarin ve guzel dualarin icin..