Bu Blogda Ara

15 Ekim 2009 Perşembe

Taki Tasarimi kursu:)

Ne zamandir aklimdaydi bu fikir. bir turlu derslerden vs zaman ayiramamistim, cakismisti bir seyler hep.

Bu hafta sonu Ismek te basliyorum insallah. bir malzeme listesi vardi elimde, aslini boncuklar olusturuyor tabi. Ilk defa yapicam ztn, bir suru boncuk karsisinda afallayip sasirdim baya. ama cok zor ve uzun surse de karar verip aldim bir seyler ama cok tuttu yaa:)

ben zaten ogrenciyim. Malum ogrenci butcesi yani :) her seferinde boyle olacaksa batarim ben. Bundan sonra daha dikkatli,lazim olan kullanacagim seyleri almaliyim ve kesinlikle usenmeyip eminonu ne gitmeliyim, mutlaka fark ediyordur fiyatlar.

bu cumartesi 9- 4 arasi butun gun kursta olacagim. Yaptiklarimi hemen paylasacagim. Bakalim nasil olacaklar:) heyecanliyim :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

selamm ilk seferin de böyle olur sonra sadece lazım olanları almaya başlarsın zaten öğrendinmi nerde ne ucuz onları da bilirsin:) Kolay gelsin simdiden..

Beetle dedi ki...

ben zaten iki kolyelik falan malzeme aldigimi saniyordum.. eve gelince (pazardan aldim bir tane eve geldim bin tane hesabi) biraz ne almisim ne olur bunlarla tasarliyim simdiden diye bakinca en az 5-6 kolyelik malzeme aldigimi farkettim icim rahatladi:)

Moda Sokağı-Eylül dedi ki...

merhaba..Bende öyle ilk boncuk alışverişimde ne gördüysem lazım olur diye almıştım :) Gerçi boncukların cazibesine hala dayanamıyorum ama yine de biliyorum hesabımı artık :)

Beetle dedi ki...

umuyorum ki ben de basarcam bir gun onu :) boncuk satin almak zor ismis :)

Unknown dedi ki...

cnnm heyecanla beklıooruz calısmalarını

KokoSh dedi ki...

ay çok merak ettimmm
hemen istiyorum yaptıklarınııı:)

Beetle dedi ki...

bir kacini paylastim canim ztn. halen paylasmadigim bi iki kolyem bir de yeni yaptigim bileklerim var. en kisa zamanda paylasicam:)