Bu Blogda Ara

8 Ekim 2009 Perşembe

varan biiiir :)

Eveet, listemden bir madde eksilttim:)
topuklu ayakkabilar edinmeliyim demistim.. edindim:)

gittigidiyor da gezerken blogundan da izledigim tatli stildirektorunun yurtdisindan almis oldugu ama kucuk gelen ayakkabilarini sattigini gordum. hem topuklu, hem cici ayakkabilardi. hem de yeni baslamak icin dolgu topuk ideal bence.. stildirektorunun ilgili, samimi ve buram buram guven kokan cevaplarindan sonra alisverisimizi yaptik, ayakkabilari aldim ve giydim bile.. cok seviyorum:) (bendekiler yesil olani)


internetten ayakkabi almak biraz tedirgin edici..cogu kisi boyle de dusunuyordur eminim. ama kimden alacaginiz cok onemli. ben blogundan takip ettigim icin, az cok nasil bir insan oldugu hakkinda fikrim vardi stildirektoru hakkinda.. o yuzden guzel, guvenilir cevaplar alacagimi dusunerek rahat mi gibi sorular sordum.. o ise bana ayakkabilari gondermeyi begenirsem, rahat edersem odeme yapmami, aksi durumda geri gondermeyi teklif etti.. :)

ben sastim kaldim, birakin net ortamini, gercek hayatta insanlar birbirlerini dolandirmak icin akla karayi secerken Allah herkesi Eda Suner gibi insanlarla muhattap etsin diyorum:)

burdan sana tekrar tesekkur ediyorum Edacim. :)

1 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Ah be güzelim benim ya ben senin blogun olduğunu bilmiyordum bile :) Utandım, şaşırdım, sevindim, gözlerim doldu....

Net dünyası bana çok çektirmiş olsada; yürekten olduğun gibi olunca Allah verdiğin güvenin ve samimiyetin sana geri dönmesine sebep oluyor işte.

Ne diyebilirim ki; yüreğinden öpüyorum güzel insan.