Bu Blogda Ara

12 Ocak 2010 Salı

Otantik Tasma Kolye. <3

Eveet, sonunda sizlerle cok ama cok icime sinen bir el emegimi paylasiyoruumm:) cok mutluyum.. eksik birakan tek sey elimde yeterli kalietede, netlikte fotolar bulunmamasi. Ama telafi edecegim bunu :)
Orgu kismini kendim ordum tigla, ustunde tugrali paralar ve yapraklar var, alt kismi da asimetrik zincirlerden olusuyor. tamamen kendi uretimim olan bu kolyelerin cesitlerinden yapip pasaja koycam. Bu ilk yaptigim hemen bir arkadasima hediye gitti:) Okulda gorusunce gunisiginda daha guzel fotograflarini cekip ekliycem sizler icin.

Bu kolyeyi cok begendim, tam benim tarzimda derseniz, siparis de alabilirim. [orgu kismin renklerini istediginiz gibi secip bana bildirebilirsiniz :) ] Kot pantolon+tshirt+ hirka kombinleriyle veya elbiselerle kullanabilirsiniz. Tarz katacaktir. Fiyati :15 ytl.
p.s. Bu arada Sevgili Dominika bana dostluk odulu gondermis. tekrar tesekkur ediyorum. Yorumlariyla beni yazmaya tesvik eden bir blog sahibi arkadasim kendisi.

ben de Jeliboncuk'a cunku takilarini cok begenirim, uretkenligi beni motive ediyor.
Mervedeyiz'e her seyiyle cok cici, insan tanimasa bile hemen kani kayniyor, o odasi da beni benden aldi zaten :)

5 yorum:

Smyrnote Design dedi ki...

Betülcüm çok güzel olmuş eline sağlık, blogumdaki yorumuna da burdan cevap vermek istedim darısı başına inşallah sevgilinle Allah kavuştursun:)

Beetle dedi ki...

cok tesekkur ederim canim :)

Dominika dedi ki...

daha güzel ödüllerde buluşmak dileğiyle :P
kolyeyi beğendim.eline sağlık şekerim .. güle güle kullanın, arkadaşın da sende..:)

Beetle dedi ki...

tesekkurlerr:)

Merve dedi ki...

Çok teşekkür ederimmm :) sevgilerimle!