Bu Blogda Ara

1 Şubat 2010 Pazartesi

KISA GELINLIK MODELLERI




Merhabaa:)
bugun giymek isteyip, giyemediklerimiz 'de bu postu gorunce, gelinlik diyince aklimda hep uzun modellerin canlandigini fark ettim. girdim google baktim kisa gelinlik modellerinee veee iste sectiklerim :)


sagdaki en begenMEdigim model oldu. 2 parca gelinlikleri zaten pek sevmem bir de bunun cok basit bir havasi var. ama tarz meselesi sonucta:)









kisa gelinlikler arasinda bu soldaki benim en begendiklerimden :)

cok cici, cok zarif degil mi abileri ablalari :)


eh bu da fena sayilmaz di mi ? gerci basta duvak olmayinca cok gelinlik gibi durmuyor. bir kokteyl elbisesi gibi :D



Sagdaki bana fazla sade geldi..


















bu da..














bu goze hos geliyor sanki ama yine de gelinlik olarak cok begenmedim. elbise olarak guzel :D
bunun etek kismi hos bi hava katsa da yine de bana yeterli gelmedi :) simdi demeyin madem begenmedin ne koydun buraya diye:) cesit olsun diye:)


bu solda bir cok karede gelinlikler var. cogunun pek bir ozelligi yok ama bence bunda duvak eksikliginin cok payi var. bakin alttaki ikisi duvakli, goruntu ne kadar cok farkediyor..


bu yandakiler hic benim tarzim degill :) alttaki guzellikleri gorunce hic gozum gormez onlari zaten:)









iste bunu da cok begendigim. modelin de esmer teninin bunda katkisi buyuk ama gelinlik de guzel, hakkini yemeyelim:) bir tek beldeki o kurdela biraz gereksiz geldi gozume o kadar:)
bu sirinlik ne yaa:) tam bir kir dugunu gelinligi.. ciplak ayaklara bak :D duvak cok gozukmuyor ama sade bir duvak ve eldeki renkli gelin cicegiyle cok uymus.. cok begendimmm :) kisa gelinlik giycek olsam bunu da secebilirdim:)




bir de hem uzun hem kisa gelinlikler var:) biz kucukken Milagros vardi vahsi guzel:) onun dizi sonundaki gelinligi de boyle bir seydi yanlis hatirlamiyorsam :S



bunu cok begendim .









bu da fena degil ama usttekini yakalayamamis:)







soldaki ise bence facia olmus:) cok demode duruyor. amatorce gibi. aslinda model guzel olabilirdi ama kollarda fln da goze kotu gelen seyler var. neyse bunu geciyoruz:)













iste bu da ilginc bir gelinlik, bunun onu citcitliymis ve uzun parcasi cikabiliyormus. guzel bir hosluk bence:) uzun parcanin etek uclari biraz daha zarif olsaydi cok daha guzel olurdu bence:)
iste boyle arkadaslar:) gelinlik modeli bakanlara fikir olsun :) gerci illa evlencek olmaniz gerekmez bunlara bakarken zevk almak icin:)))


9 yorum:

Doorstepping dedi ki...

Yan tarafı uzun olan çok güzelmiş :)

Beetle dedi ki...

o benim de en cok begendiklerim arasinda.

bi de fotografin kendisi de cok guzel zaten:)

Stil Direktoru dedi ki...

Tatlım güzeller var ama gelinlik dediğin uzun olur be cano

Beetle dedi ki...

:) iste tarz meselesi ben de kesinlikle uzundan yanayim ama bi bakayim dedim kisa nasil modeller varmis:) yoksa giyecegimden degil, giyemem de ztn, dusunsene bi :D

desen dedi ki...

betül bloguma göz atmıssın izleyicim olmussun teşekkurler...

yaprakela dedi ki...

bende zevk ıcın bakanlardanım daha benım evlenmeme yıllar var :)

Dominika dedi ki...

uzun gelinlik severim ben, kısa hiç sevmem..ama kısa gelinliklere de fazla bakmamıştım..tercih eden varsa fena değil.. sağol şeker..:)

Zeynep dedi ki...

selamlar,
öneriler için çok teşekkürler, çok naziksin.
ama bence de gelinlik uzun daha güzel :)

Adsız dedi ki...

merhaba benim gelinliğim de ilk bakışta normal kabarık uzun bir gelinlikti ama önden yırtmacı vardı için de mini elbise üstteki kabarık nikahtan sonra çıktı :)) yemeğe kısa elbise ile gittim merak edenler için linki paylaşıyorum gelinliğim modeli

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=497138318264&set=t.608478264#!/photo.php?fbid=497138323264&set=t.608478264&pid=5725851&id=608478264

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=439396193264&set=t.608478264