Bu Blogda Ara

27 Şubat 2010 Cumartesi

NEDEN MORAL BOZUKKEN DIYET YAPMAK BU KADAR ZOR.. ?)

Neden benim canim sikildiginda, moralim bozuldugunda hep yemek istiyorum ben.. evet yemek yemeyi seviyorum, ama bu baska bir psikoloji resmen.. kiminin istahi kesilir bir seye keyfi kacarsa ben de tam tersi.. universiteye girdigim gunden beri hayal ettigim CAP basvurum ikinci kez reddedildi ve okul cok yogun bir tempoda basladi, ustune her gun 3-4 saat yol cekiyorum 1.5 aylik tatilden sonra alisamadim..

ve bu hafta diyette cok kotuydum.. hep kacamaklar.. ama napalim oldu bi kere. ama birakmak yok yine de. yarin toparliyorum kendimi derhal.. umarim.. :)


5 yorum:

Zeynep dedi ki...

Diyet yapmak her zaman zordur. O yüzden diyet yaparken kendimize çaktırmamamız lazım. Zamana bırakmalı, her gün bir dilim ekmek az yesek senenin sonunda 5 kilo veririz. Diyetteyim demek yerine, bu ekstra yiyecekler prensiplerime aykırı olduğu için yemiyorum, çünkü ben kendini seven ve prensip sahibi olan biriyim demeliyiz. Türk filmi gibi işte. Başarılar. Bu CAP olmadı diye bir dahaki de olmayacak şeklinde bir kaide yok.

Beetle dedi ki...

zeynep, 3. siniftan sonra basvuramiyorsun malesef CAP a. bitti yani.

deniz dedi ki...

ne yazıkki bende öyleyim. sıkıntı ve stresimi yemek yiyerek atmaya çalışıyorum.benim için de diyet zor betül küçük kaçamaklar olur. ama bırakmak olmaz diyeti. beraber zayıfıcazz.

Doorstepping dedi ki...

Al benden de o kadar :( Bu akşam makarna yedim, üstüne tüp şokella yedim, üstüne 170gr çekirdek yedim :(((

Beetle dedi ki...

bu da cok ironik di mi.
moralimiz bozukken yiyesimiz geliyor, yedikce de moralimiz bozuluyor.. sanki bizimle dalga geciyor :P :P